L’equip continua vivint un moment dolç. Foto: Diego Torrado / SDT

El Fraikin gaudirà d’uns dies de descans amb la tranquil·litat de la feina ben feta. En la darrera setmana, l’equip va certificar la classificació per als quarts de final de la Copa EHF i va consolidar-se a la tercera posició abans-d’ahir derrotant el Teucro (30-33).

Els de Carlos Viver van visitar la pista del penúltim eufòrics per la classificació europea i durant els primers minuts, el partit va ser un monòleg granollerí. L’equip va anotar un parcail d’1 a 9 abans del minut 10 que va deixar els gallecs sense resposta. Passaven els minuts i l’equip mantenia la renda, però un esforç final dels locals va retallar la distància al minut 30 (14-20 al descans).

L’inici de la segona meitat va ser molt més favorable als de Pontevedra, que van apropar-se a quatre gols aprofitant les males decisions en atac dels vallesans. L’equip va reaccionar i va tornar a distanciar-se, però empesos pel seu públic, els homes d’Enrique Domínguez van posar la por al cos al Granollers, acostant-se a només dos gols. Tot i això, l’equip va mantenir la calma i, gràcies a les aturades de César Almeida, va certificar la victòria.

EL SILKEBORG, RIVAL A EUROPA
Per altra banda, el sorteig de la Copa EHF que es va fer dimarts passat va emparellar el Fraikin amb el Silkeborg danès. El primer partit es disputarà al Palau d’Esports durant el cap de setmana del 23 i el 24 d’abril i la tornada es jugarà al JYSK Arena la setmana següent.

Els danesos van acabar líders del grup C a la fase anterior de la competició amb 4 victòries, 1 empat i 1 derrota. Els d’Anders Hallberg són un dels equips habituals de les competicions europees. El seu millor resultat han estat els vuitens de final a la Champions League 2012-13 i els quarts de final a la Copa EHF 2008-09. El central Sebastian Skube i l’extrem Stefan Hundstrup són els homes més perillosos del conjunt danès.

SALVA PUIG ES RETIRA
I l’actualitat d’aquesta setmana també ens ha deixat una notícia sonada a Granollers. Ahir al migdia, el lateral Salva Puig va anunciar al seu compte de Twitter que es retirarà al final d’aquesta temporada. El veterà jugador, de 36 anys, va formar-se a l’equip de la seva Montcada natal i va jugar set temporades a Granollers abans de passar pel Teka Santander, el Frisch Göppingen, el Barça, el BM Valladolid, tres noves temporades al Fraikin i al Fenix Toulouse.

Puig va tornar al Granollers l’estiu de 2014 i ara ha decidit que després de 20 anys com a jugador professional ja n’ha tingut prou. En el comunicat, el montcadenc explica que la decisió és “meditada i reflexionada” i que els problemes físics no li deixen “tenir continuïtat”. Puig acaba l’escrit amb un agraïment a la seva família.