La temporada dels arlequinats està sent gairebé perfecta. Foto: Marlon Càtedra / CHC

A hores d’ara, després de set jornades, no hi ha ningú que dubti que el CH Caldes és la gran sorpresa de l’OK Lliga. El conjunt d’Eduard Candami està destrossant tots els pronòstics i, juntament amb l’Igualada, és l’únic equip de la categoria que és a un partit de distància del totpoderós Barça Lassa d’Edu Castro.

El conjunt arlequinat ha sumat 18 punts dels 21 possibles (l’única derrota va ser en la segona jornada, precisament en el seu desplaçament al Palau Blaugrana) i demà a dos quarts de nou del vespre aquesta persecució viurà un nou episodi: els calderins visitaran la pista del PHC Sant Cugat (tretzè classificat amb tres punts, gràcies a tres empats), mentre que els barcelonistes afronten un desplaçament a Sant Sadurní, a la pista del Noia Freixenet.

VICTÒRIA PER LA MÍNIMA
El desplaçament a la localitat del Vallès Occidental arriba una setmana després que l’equip aconseguís resoldre amb victòria un nou partit exigent a casa, la visita del Lloret (3-2).

L’enfrontament contra els selvatans es va decantar a favor dels de Candami ben aviat, abans que s’arribés al primer minut i mig, quan Pol Galbas va aprofitar una de les primeres ocasions del partit per anotar després d’una assistència d’Álvaro Giménez. La Torre Roja va esclatar i el Caldes es va contagiar d’aquest esperit; al minut 7, Xavi Rovira va fer el segon, però els arlequinats veurien com els visitants retallaven la renda poc abans del descans.

La sentència va arribar des del punt de penal, de la mà de Ferran Rosa, però aquest no seria l’últim gol de la tarda; el Lloret marcaria de la mà de Lluís Grau.

Els arlequinats
volen remuntar

La lliga és el més imminent i el que centra bona part dels esforços, però és inevitable pensar en el partit de tornada dels setzens de final de la WS Eurocup, que l’equip jugarà el dissabte de la setmana que ve. Els calderins rebran la visita del Tomar i hauran de remuntar el 4-2 de l’anada.