L’equip té l’eliminatòria força encarrilada. Foto: CHC

50 minuts a Suïssa separen el CH Caldes de la seva primera participació en els quarts de final de la Copa CERS. La nova cita dels arlequinats amb la competició europea serà demà a les 6 de la tarda a la pista del Wimmis, en un partit en el qual defensen quatre gols de renda (l’anada a la Torre Roja es va saldar amb un 5-1 a favor dels calderins), un resultat que fa que l’equip afronti amb confiança la tornada contra el conjunt helvètic.

El pla de viatge del conjunt d’Eduard Candami, que té a la seva disposició tots els seus homes, és un desplaçament en avió des del Prat fins a Zurich, un dels principals aeroports del país, i d’allà completaran la ruta fins a Wimmis, un dels municipis de l’oest del país, en autobús. Els àrbitres del partit seran la parella portuguesa de Paulo Santos i Joaquim Pinto.

Els calderins saben que, si superen l’eliminatòria, s’enfrontaran contra el guanyador del Saint Omer – Trissino.

VICTÒRIA A LLORET
Abans d’aquest matx, l’equip va estrenar l’any de la millor manera, amb una victòria a l’OK Lliga dissabte passat a la pista del Lloret (1-4). Dos gols de Rovira, un de Roger Acsensi i un altre de Pol Galbas van certificar la quarta victòria dels arlequinats a la competició domèstica. Gràcies a aquest resultat, els de Candami són vuitens i aparquen la competició fins al diumenge de la setmana que ve, quan jugaran a la pista del Vilafranca.