Les jugadores, eufòriques amb el títol de lliga. Foto: 08CentVint

Aquesta vegada sí. El CD la Concòrdia va poder fer una gran festa a casa per celebrar el títol de lliga que l’equip va guanyar dissabte passat. El conjunt de Dani Mosteiro va fer els deures, derrotant un dels rivals més forts de la categoria, el CFS Eixample (2-0) i finalment es va coronar campió del grup 2 amb quatre punts més que el Xaloc Alacant, que va perdre el seu últim partit.

El Turó es va omplir de gom a gom per gaudir amb el seu equip, que va certificar el títol en un partit emocionant que no es decantaria a favor de les blavetes fins a la segona meitat. Alba Laguna va marcar el primer gol en el minut set de la represa, Sonia Blanco va evitar l’empat de les barcelonines poc després, però la sentència va arribar poc després d’aquesta acció defensiva, amb un gol de Cris Ancosta.

CAP A GALÍCIA
Aquest títol també dona la classificació per a la pròxima edició de la Copa de la Reina, però el que l’equip té entre cella i cella és el play-off, després que la temporada passada no el poguessin jugar per una decisió d’última hora de la Federació Espanyola.

Les llagostenques, doncs, ja saben que el seu rival en aquesta eliminatòria de post temporada serà el Cidade de as Burgas d’Ourense. L’anada es jugarà a Galícia el primer cap de setmana del mes de juny, mentre que la sèrie es decidirà la setmana següent al Turó.