L’equip negre no va puntuar en la visita a Can Serra. Foto: CBM

Sorpresa a Barberà. El CB Mollet va perdre el segon partit de la temporada diumenge passat a Can Serra (70-66) en un matx que podria haver acabat amb un marcador escandalós, però que els d’Àlex Coma van poder maquillar en l’últim quart.

Els del Vallès Occidental es presentaven al partit amb només vuit jugadors (David Lizano tenia les baixes de Sergi López, Cesc Cairó, Oriol Muñoz i Luis López fora de combat), de manera que molts jugadors van haver de fer un sobreesforç.

El Mollet va aconseguir obrir escletxa en el marcador ben aviat, però els barberencs van retallar el parcial de 0-8 favorable per situar un 12-13 al final del primer quart. A poc a poc, els barberencs van començar a distanciar-se i només Costa responia a base de triples.

Després del descans va continuar l’exhibició ofensiva dels locals i la impotència del Mollet, que veia com la diferència en el marcador es feia cada cop més gran. L’esforç del Baricentro donava els seus fruits i al final del tercer període l’electrònic de Can Serra era de 57-39. Amb més rauxa que seny, els negres van aconseguir un parcial de 0-8 al principi de l’últim quart, però els de David Lizano van mantenir l’avantatge per endur-se el partit.

Demà a tres quarts de vuit del vespre, els molletans lluitaran per retrobar-se amb la victòria al Plana Lledó contra l’altre equip vallesà de la categoria, el Sabadell Sant Nicolau.