Els molletans van superar el Sants a la primera jornada. Foto: CB Mollet

Quatre de quatre. El Club Bàsquet Mollet ha començat la temporada a la lliga EBA de manera immillorable, amb un pòquer de victòries que situa els homes d’Àlex Coma al capdvant de la classificació empatats amb el CB Quart gironí.

El darrer triomf dels vallesans va arribar diumenge passat contra el Baricentro Barberà al Plana Lledó (70-52) en un partit que els negres van resoldre en el tercer quart. Els del Vallès Occidental van plantar cara durant la primera part i van marxar al descans un punt per sobre al marcador.

El retorn a la pista dels molletans va ser demolidor. Sota la batuta de Xavi Costa i Ramon Espuña, els dos veterans que estan liderant l’equip, el CB Mollet va neutralitzar l’ofensiva visitant, concedint només tres punts en el període i en van anotar setze per assegurar-se la quarta victòria de la temporada. El darrer quart va ser un mer tràmit que va servir per ampliar encara més la seva renda.

Els homes d’Àlex Coma buscaran prolongar el seu bon estat de forma demà a les 7 de la tarda a Sabadell contra el Sant Nicolau, un equip que l’any passat va lluitar per l’ascens a LEB Plata però que aquesta temporada ha començat amb dues victòries i dues derrotes.