El CB Mollet no afluixa i dissabte va passat va sumar la seva sisena victòria en sis partits. En aquesta ocasió la víctima dels Molletans va ser el JAC Sants, que va veure com el conjunt d’Àlex Coma els hi va passar per sobre (94-64).

Tot i que els molletans van començar el matx una mica espessos, cosa que va provocar que els santsencs es col·loquessin amb un 11-18 a favor, la reacció en el segon quart va ser fulgurant i al descans el marcador ja reflectia un 51-30 que va deixar el partit molt ben encarrilat. A la represa els visitants van tornar a mostrar la seva millor versió i van aconseguir retallar distàncies, però dos triples de Marc Torres van tornar a donar una còmoda avantatge als locals. Va ser llavors quan els santsencs van començar a endurir el joc i a cometre tècniques que van permetre al Mollet aconseguir una diferència final de 30 punts.