L’equip va patir però va derrotar el cuer. Foto: Xavi Solanas / BMG

Una reacció a temps va evitar la desfeta. El BM Granollers va patir més del que s’esperava però va poder resoldre amb una victòria el partit d’abans-d’ahir contra el cuer, el BM Benidorm (28-26).

Els alacantins, cuers, van prendre la iniciativa en el marcador des del principi i no va deixar que els de Carlos Viver remuntessin. L’estrena de Pedro Muñoz va servir per esperonar els visitants, que defensaven intensament, dificultant el ritme del Fraikin. Tot i que els granollerins van retallar la distància i al descans només perdien per un gol (11-12), un nou parcial del conjunt taronja al començament de la segona meitat va fer que saltessin totes les llums d’alarma. Els minuts passaven i el Benidorm no cedia i no va ser fins al minut 50 que l’equip va aconseguir el parcial definitiu que els serviria per aconseguir la victòria.

Ara, però, el Granollers ha de passar pàgina i pensar en el primer partit de la Copa EHF al Palau d’Esports. I és que després de debutar amb derrota dissabte passat contra el Göppingen, el Fraikin necessita derrotar sí o sí el Midtjylland danès demà passat.

LA COPA ARRIBA A LA CIUTAT
Aquest cap de setmana tampoc jugarà la lliga el sènior femení, que demà a dos quarts de cinc de la tarda afrontarà l’anada dels setzens de final de la Copa de la Reina contra el Canyamelar de València. Les de José Luis Villanueva voldran aprofitar el factor pista i la bona inèrcia que l’equip arrossega en els darrers partits de la Lliga Loterías per segellar la classificació a la final a 8 de la competició.