Lakhouaja va derrotar Hemmi a la recta final. Foto: Mitja

Driss Lakhouaja i Enka Viñas van ser els dos grans triomfadors diumenge passat a la 23a edició de la Mitja de Montornès, una de les curses de llarga distància més popular de la comarca. Uns 3.000 atletes no van voler perdre’s una nova edició de la cursa, que va tenir com a grans protagonistes els atletes del club amfitrió, el Club d’Atletisme Montornès.

Lakhouja, corredor marroquí naturalitzat espanyol del Montornès, va aconseguir la seva segona victòria a la prova en derrotar el seu company d’equip Abdessamad Hemmi a l’esprint final per aturar el cronòmetre en 1 hora, 10 minuts i 18 segons. El tercer classificat i primer català va ser Óscar López, que amb un temps d’1 hora, 10 minuts i 55 segons va completar un podi històric per a l’entitat.

Per la seva banda, la corredora del Club d’Atletisme Granollers Enka Viñas va ser la més ràpida en completar els 21 quilòmetres. L’atleta va aturar el cronòmetre en 1 hora, 22 minuts i 37 segons. A continuació va creuar la meta Inés Carazo, del Club Atlètic Calderí, mentre que Teresa Pulido va acabar en tercera posició.

Mouad Mbarki, del Montornès, i Montse Mas, del Futbol Club Barcelona, van ser els altres grans noms del matí després de guanyar la cursa de 6 quilòmetres.