Hasna Bahom en el moment de l’arribada a meta. Foto: Mitja de Montornès

Mohamed Behmbarka, de l’Agrupació Atlètica Catalunya, i Hasna Bahom, del Club d’Atletisme La Sansi, es van imposar a la 22a edició de la Mitja Marató de Montornès, una prova que es va disputar el passat 8 de març i que també va recórrer part dels termes municipals de Montmeló, Vilanova i la Roca. La cursa va coincidir amb el Dia Internacional de la Dona, de manera que les atletes van ser les grans protagonistes de la cita.

Hasna Bahom va ser la guanyadora en categoria femenina, sumant una tercera medalla d’or al seu palmarès en aquesta prova després de les victòries de 2009 i 2013. L’atleta marroquina confirma el seu bon moment, després de guanyar la Cursa de la Mercè o els 10 quilòmetres de Vilafranca en els darrers mesos.

Per la seva banda, Mohamed Behmbarka es va imposar a la categoria masculina. Behmbarka va completar els 21 quilòmetres en 1 hora 7 minuts i 40 segons, per davant d’Ivan Limia, el primer dels tres atletes del Club d’Atletisme Montornès que van acabar entre els cinc primers classificats. Agouzal Mohamed i Óscar López, quart i cinquè respectivament, van ser els altres dos atletes del club vallesà que van acabar la cursa en les posicions capdavanteres.