L’ERO deixarà sense feina 96 treballadors. Foto: Google Maps

La cadena de fleques i botigues Mon Pa ha anunciat recentment que tancarà els seus quatre forns a Mollet mitjançant un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO), amb el consegüent acomiadament dels seus treballadors. L’acció també afecta les 23 botigues de Barcelona, que sumades amb les de Mollet donaven feina a 96 empleats en total. L’empresa ja fa dos mesos que no paga la plantilla, quan va decidir que el futur de la companyia flequera era el tancament.

UNA MESURA “DE MALA FE”
CCOO va respondre a l’anunci d’acomiadament massiu titllant la mesura de “desproporcionada i injusta”. El sindicat va anar més enllà i va afirmar que el tancament es va executar “de mala fe per part de la direcció de l’empresa”. De fet, CCOO no descarta iniciar mobilitzacions al respecte. D’altra banda, el sindicat reclama a la companyia el pagament dels dos darrers mesos als treballadors i l’insten a “buscar solucions que garanteixin la continuïtat de l’activitat i l’articulació de mesures no traumàtiques per a la plantilla”.

Segons l’organització obrera, Mon Pa “no ha aportat cap solució i únicament al·lega la manca de liquiditat per pagar les nòmines” en les reunions mantingudes.

Per al sindicat, aquesta manera d’actuar “deixa clara una nul·la voluntat de diàleg amb expectatives de continuïtat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram