La planta que Danone té a Parets. Foto: ERC

Les males olors al poble provinents de la nau que Danone té instal·lada al poble s’arrosseguen des del 2017. Tot i això, des de l’Ajuntament van anunciar divendres que la multinacional encara no ha engegat les “mesures suficients” per acabar amb aquesta problemàtica.

Durant l’estiu de l’any 2017 es van detectar les primeres molèsties per part dels veïns i veïnes per les fortes olors provinents de la nau de Danone. En aquell moment, l’Ajuntament va requerir a l’empresa una sèrie de mesures per tal d’evitar les emissions d’una depuradora de la planta que seria la responsable de les fortes olors.

Llavors, Danone va instal·lar un nou dipòsit tancat, però en períodes d’altes temperatures, l’acceleració del procés de fermentació del producte no obté l’oxigenació necessària per evitar les molèsties al veïnat.

Per aquest motiu, l’Ajuntament va anunciar divendres que havia exigit a l’empresa “una execució immediata de mesures” per tal de solucionar definitivament aquest problema.

Amb aquest objectiu, des del consistori van afirmar que recentment havien mantingut una reunió amb el nou director de la planta que Danone té a Parets per tal de posar sobre la taula aquesta problemàtica.

En aquest sentit, segons l’Ajuntament, el responsable de la nau es va comprometre a “adoptar solucions immediates i a presentar un cronograma d’actuacions” per tal d’acabar amb les males olors que pateixen especialment els veïns i veïnes que viuen al voltant del carrer Prat de la Riba.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram