La competició es jugarà en tres dies. Foto: BMG

L’únic títol estatal que encara no té propietari es juga aquest cap de setmana a Alacant. El BM Granollers i set equips més se citaran al pavelló Pitiu Rochel per disputar la fase final de la Copa del Rei, una competició que el club ha guanyat dos cops (1970 i 1974, sota la denominació Copa del Generalísimo) i de la qual ha disputat la final en les temporades 2013-14 i 2014-15.

El conjunt d’Antonio Rama serà l’encarregat de posar en marxa aquesta 44a edició de la competició avui mateix, a un quart de cinc de la tarda, contra l’Ademar de Lleó. Si els granollerins superen l’enfrontament contra els lleonesos, jugaran la semifinal demà al vespre contra el vencedor del Guadalajara – La Rioja, mentre que una hipotètica final seria diumenge a les set de la tarda. El Barça és el gran favorit de l’altra banda del quadre, on també hi ha el Bidasoa, el Cuenca i el Puente Genil.

EXAMEN PER AL SÈNIOR FEMENÍ
L’activitat al Palau d’Esports, en canvi, també serà molt atractiva, ja que el conjunt de Robert Cuesta rebrà el líder de la Divisió d’Honor femenina, el Super Amara Bera Bera, que s’està jugant el títol contra el Gran Canaria.

Les granollerines, que van perdre la setmana passada contra el Zuazo (29-27) voldran sumar dos punts per no allunyar-se més de la zona alta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram