La protesta es va fer dimarts a la Porxada. Foto: Twitter (@ChakirelHomrani)

La Porxada va servir de punt de trobada per un miler de persones que es van concentrar dimarts en aquesta zona de la ciutat coincidint amb l’inici del judici del procés al Tribunal Suprem. L’acte va comptar amb moments emotius, gestos simbòlics i un crit unànime d’absolució dels presos polítics.

La protesta va recórrer diferents punts de la capital vallesana però va acabar a la Porxada, centre neuràlgic del municipi. Allà es va llegir una carta de Jordi Cuixart, on agraïa el suport ciutadà i denunciava la situació que estan vivint ell i els seus companys.

Les seves paraules van protagonitzar un dels moments més emotius de la nit, ja que un cop acabada la lectura del seu discurs, els assistents van pronunciar a la vegada diferents insígnies per demanar l’absolució dels presos polítics.

La concentració també va comptar amb la intervenció del president d’Òmnium Cultural al Vallès Oriental, Sergi Bolea, i el coordinador de l’ANC a Granollers, Manel Gener. Ambdós van llegir un manifest per remarcar la vulneració de drets que suposa el judici.

A més, l’acte va estar presidit per tres urnes il·luminades que volien simbolitzar la votació de l’1 d’octubre. Entre els assistents es va poder veure el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies del Govern de la Generalitat i veí de Granollers, Chakir el Homrani.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram