Imatge d’arxiu d’una trobada entre Puigdemont i Budó. Foto: Twitter

L’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, podria substituir Elsa Artadi a la conselleria de la Presidència, segons va apuntar divendres el diari Ara, si finalment Artadi forma part de la llista de Joaquim Forn a l’alcaldia de Barcelona. Línia Vallès s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament per tal de confirmar la notícia però Budó ha preferit no fer cap declaració sobre el tema perquè, segons han apuntat fonts municipals, “encara no hi ha res tancat”.

Aquesta novetat arriba després que la diputada del PDeCAT, Lourdes Ciuró, decidís que no assumiria el departament de la Presidència perquè volia centrar-se en la seva alcaldia a Sabadell.

En aquest context, segons va afirmar el diari Ara, el nom que la cúpula de JxCat estaria perfilant per substituir Elsa Artadi a la conselleria seria l’alcaldessa de la Garriga. Tot i això, la mateixa font va aclarir que encara no era una informació confirmada però que tot apuntava que seria així. Per la seva part, l’alcaldessa de la Garriga no ha volgut confirmar la notícia a Línia Vallès, ja que ha explicat que “de moment” no diria res.

EL CONSELL DE LA REPÚBLICA
Cal recordar que al desembre es va fer públic que Budó serà una de les integrants (i membre fundacional) del Consell per la República, l’organisme impulsat per Carles Puigdemont des de Brussel·les que es va constituir al Palau de la Generalitat a finals d’octubre.

Les tasques que haurà d’assumir Budó en aquest nou repte al Consell per la República estaran vinculades amb àmbits com el municipalisme o la cooperació, entre d’altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram