El Ple municipal es va celebrar dilluns. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament va celebrar dilluns el Ple municipal de novembre per debatre diferents mocions d’interès per a la ciutat. Una de les que va aixecar més polèmica entre els grups participants va ser la que proposava declarar Mollet ciutat antifeixista, ja que va rebre les crítiques de PP i Ciutadans.

Canviem va presentar aquesta mesura que, segons va explicar el mateix partit, demanava “declarar Mollet ciutat antifeixista i lluitar contra el racisme i la xenofòbia, així com per mantenir símbols, monuments i altres espais a la via pública de memòria històrica”.

La majoria dels grups van donar suport a la proposta, tot i que la regidora del PP, Susana Calvo, va puntualitzar que es tractava “d’una moció incompleta perquè no es parla dels feixismes comunistes”, però finalment va donar el seu vot a favor al·legant que ho feia “perquè no em diguin que no sóc antifeixista”.

Per la seva part, el regidor de Ciutadans, Francisco Muñoz, va optar per l’abstenció tot criticant que la mesura de Canviem “no inclou actes de totalitarisme que estan passant actualment a Catalunya”.

D’altra banda, el Ple va aprovar altres propostes com el Pla Local de Joventut, que ha comptat amb la participació activa dels joves de la ciutat. Un altre dels punts que van rebre el suport unànime dels grups va ser l’acord a favor de l’atenció primària de la sanitat pública.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram