Imatge d’un dels últims talls de la Ronda Sud. Foto: Integració Ronda Sud

Les protestes que tallen el trànsit de la Ronda Sud dos cops a la setmana estan aixecant polseguera. Alguns veïns han mostrat el seu desacord amb la plataforma Integració Ronda Sud, responsable d’aquestes manifestacions, per les retencions de trànsit que es creen durant les seves accions reivindicatives.

Segons la portaveu d’Integració Ronda Sud, Cati Manso, el president de l’Associació de Veïns de Can Bassa ha traslladat a la plataforma les queixes d’una desena de veïns que se sumen a les que s’han pogut llegir aquesta setmana a través de les xarxes socials. “Som conscients que la gent se sent incòmoda amb aquesta situació. A nosaltres tampoc ens agrada estar ocupant la Ronda cada setmana però és un mal col·lateral que s’ha d’assumir per aconseguir un benefici comú per a la ciutat”.

Amb aquestes paraules argumenta Manso el motiu de la seva lluita, la qual segueix en plena forma. “Ens sentim decebuts perquè la Generalitat no compleix els terminis de posada en marxa dels semàfors i tampoc ens informen sobre la reunió que havíem de fer el mes passat”, concreta. En aquest sentit, Manso opina que “el fet d’allargar la situació, com ho estan fent l’Ajuntament i la Generalitat, només aconsegueix escalfar l’ambient entre el veïnat durant els talls i donar-nos més raons per seguir reivindicant la nostra causa amb més força que mai”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram