La Policia va intervenir en un pis de la plaça Torras i Bages. Foto: Google Maps

La Policia Nacional va desmantellar dimarts una trama de tràfic i explotació laboral de dones en centres d’estètica i bellesa. El cas va esquitxar Granollers amb una actuació dels agents en un pis ubicat a la plaça Torras i Bages, on suposadament es van alliberar persones d’origen asiàtic.

A primera hora del matí de dimarts dues furgonetes de la Policia Nacional van envair les voreres de la plaça Torras i Bages amb la intenció de bloquejar l’accés al portal d’un dels pisos ubicats en aquesta zona de la ciutat. Durant unes tres hores, els agents van actuar dins d’aquest habitatge i, segons asseguren alguns testimonis, van sortir acompanyats de dones d’origen asiàtic.

Aquesta actuació policial s’emmarca dins de la macrooperació que es va portar a terme aquesta setmana a diferents ciutats de tot l’estat espanyol amb especial incidència a diferents poblacions de Catalunya.

SENSE SOU NI DESCANS
En total, es van detenir unes 40 persones que formarien part d’una xarxa de tràfic i explotació laboral que obligava a treballar durant tot el dia dones en centres d’estètica i bellesa sense hores de descans ni sou fins que paguessin el deute contret amb el viatge des del seu país d’origen. Algunes de les víctimes eren menors d’edat i la majoria provenien de Vietnam.

L’operació policial es va fer en col·laboració amb l’Europol i es va centrar en diferents punts de la geografia catalana com Granollers, Arbera, Sant Vicenç dels Horts, Ripollet i Vilanova i la Geltrú.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram