Somriures i bon ambient al primer equip masculí. Foto: Xavier Solanas / BMG

Aquest cap de setmana, tant la Liga Iberdrola com l’ASOBAL afronten l’aturada pels partits de les seleccions estatals i, en el cas del Balonmano Granollers, els dos sèniors l’afronten amb bones sensacions: lluitant per ser a la zona alta de les respectives competicions domèstiques.

I és que diumenge passat l’equip va aconseguir una victòria per la mínima (la primera de la temporada a domicili) a la pista de l’Ángel Ximénez Puente Genil (26-27) que permet que els d’Antonio Rama continuin en el grup capdavanter de la taula. El conjunt granollerí suma nou punts en les primeres set jornades, i està empatat amb quatre rivals en la tercera posició: Bidasoa, Ademar Lleó, Benidorm i Bada Huesca presenten els mateixos registres després d’aquest primer tram de l’ASOBAL.

Precisament els aragonesos seran el pròxim equip que desfilarà pel Palau d’Esports, el dissabte de la setmana que ve a tres quarts de sis de la tarda.

I igualment positiu està resultant l’inici del sènior femení de Robert Cuesta en una Divisió d’Honor femenina que està més igualada que mai. De fet, ara que ja s’han disputat sis partits, només hi ha dos punts de marge entre els tres primers classificats (Atlético Guardés, Aula Cultural i BeraBera) i el setè (Liberbank Gijón). Les granollerines ocupen la sisena posició (per diferència de gols) amb vuit punts, després d’aconseguir una victòria solvent (23-32) en el seu desplaçament a la pista del Canyamelar de València.

La tornada a la competició també serà el 3 de novembre al Palau d’Esports, quan l’equip rebrà la visita del Zuazo.

DIÀSPORA
Aquests dies, doncs, el protagonisme és per als combinats estatals, que comencen a preparar, entre altres cites el Mundial masculí que es disputarà a Alemanya i Dinamarca a durant la segona setmana del mes que ve.

Així, Adrià Figueras s’entrena i ha jugat amb els Hispanos de Jordi Ribera, mentre que Pol Valera i Sergi Franco formen part de la dinàmica del combinat espanyol júnior. Pel que fa a la representació femenina, Elena Vázquez i Martina Capdevila entrenen en el programa Objetivo 2021 de la Federació espanyola.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram