La cantautora durant una de les proves del Sona9. Foto: Sandra Bautista

Compte enrere per saber si la cantautora martorellenca Sandra Bautista arriba a la final del Sona9. De moment, l’artista expressa a Línia Vallès que les darreres proves del concurs “han anat molt bé” i que es veu com a possible guanyadora del certamen.

“És un orgull poder arribar fins a aquesta fase perquè és el concurs més important i amb més projecció per a grups emergents”. Així valora Bautista la selecció del seu grup com una de les cinc bandes que aspiren a arribar a la final del Sona9, en la qual només competiran tres formacions musicals el pròxim 14 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona.

Per tal de descartar els participants que no passaran a aquesta fase, Bautista explica que durant les últimes setmanes s’han sotmès a diferents proves com una actuació en format acústic als estudis d’iCat FM o l’enregistrament d’una cançó original a Bucbonera Studios. “Les dues proves han sigut una experiència brutal, estem molt contents amb el resultat”, comenta la cantautora.

De cara a la fase final del Sona9, la martorellenca confessa que es veu com a possible guanyadora, ja que “els comentaris del jurat i dels professionals del concurs són sempre molt bons”. Però el veredicte oficial no arribarà fins a la setmana que ve, així que, de moment, l’artista està “aprofitant al màxim la repercussió” que els ha donat ser un dels grups finalistes del concurs”. Les pròximes actuacions de la cantautora es podran veure a Reus el 26 d’octubre i a Vacarisses el 28 d’octubre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram