La Vinyota tindrà un total de 80 pisos socials més. Foto: Arxiu

Canviem Mollet va criticar dimarts, a través d’un comunicat, la gestió que ha fet el consistori respecte a la creació de 80 pisos socials a la Vinyota. El partit considera que els immobles s’oferiran “a uns preus que estan lluny de ser assequibles”.

“L’equip de govern omple els mitjans de comunicació amb lloances a la seva política d’habitatge protegit quan, en realitat, fa ben poca cosa i és només propaganda”. Amb aquestes paraules van justificar els membres de Canviem la moció que presentaran en el pròxim Ple, a través de la qual demanaran a l’Ajuntament “una actuació més activa en l’accés a l’habitatge digne i assequible”.

En aquest sentit, el partit va assegurar que “s’ha perdut una gran oportunitat per convertir els 80 pisos de la Vinyota en un parc públic d’habitatge, ja que la promoció anirà a càrrec d’un privat i serà de compra, a uns preus que estan lluny de ser assequibles”.

Per la seva part, fonts municipals han declarat a Línia Vallès que l’Ajuntament “sempre ha apostat pel règim de protecció oficial, un règim mixt en el qual s’ofereix venda i lloguer”. Sobre el cas dels immobles de la Vinyota, des del consistori afirmen que “es tracta de pisos protegits i amb els preus que marca la Generalitat”.

Pel que fa a la promoció de lloguer social, fonts municipals recorden que l’antiga escola Nicolás Longarón i l’edifici del carrer Batlle Tura es destinaran a aquest tipus de règim.

OBRES A L’ESTACIÓ
D’altra banda, la CUP va denunciar dilluns el retard que acumulen les obres de millora de l’estació de tren Mollet-Santa Rosa, que s’havien d’acabar a finals de juliol. Segons Marc Compte, membre de la CUP, aquesta situació “obliga a centenars d’usuaris a travessar les vies, amb trànsit de trens regionals que no paren a l’estació, havent de posar en risc la seva seguretat”.

Des de l’Ajuntament han apuntat que s’han posat en contacte amb Renfe per conèixer el motiu del retard i la seva resposta ha estat que les obres s’han allargat per un problema en les tasques d’impermeabilització.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram