El conseller empresonat i veí de Parets, Jordi Turull. Foto: Arxiu

“Qui millor que una persona que defensa la democràcia i tots els seus valors per fer gala d’aquest reconeixement”. Amb aquestes paraules defensen els membres del CDR de Parets que la Medalla de la Vila s’atorgui aquest any a Jordi Turull.

Amb aquest objectiu, els membres de l’associació han animat els veïns i veïnes a presentin instàncies al consistori demanant que la distinció sigui enguany per al conseller empresonat Jordi Turull.

Aquest reconeixement s’entrega cada dos anys des de l’Ajuntament. El seu objectiu és distingir les persones o col·lectius que contribueixen a enaltir el municipi i la seva projecció a l’exterior. Els candidats que opten a la Medalla de la Vila, que concedeix el títol de paretà il·lustre, són proposats per l’alcalde i escollits per majoria absoluta.

ALTRES CANDIDATS
Però la proposta de Turull com a possible candidat no és l’única que s’ha donat a conèixer al municipi, ja que Sumem Parets va manifestar la setmana passada que la candidata perfecta per rebre la medalla a títol individual seria Angelita Ruiz, de l’associació Parets contra el Càncer. A més, el partit va proposar que la distinció en l’apartat d’entitats fos per a Triple Bàsquet. Sumem Parets va justificar la seva elecció assegurant que “la tasca voluntària que realitzen tant l’Angelita des de l’associació Parets contra el Càncer com Triple Bàsquet ha de ser reconeguda, pel gran esforç que dia a dia comporta tirar endavant col·lectius tan actius i compromesos com aquests dos”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram