Imatge del riu Congost al seu pas per Granollers. Foto: Ajuntament

Un succés va commocionar diumenge passat els granollerins i granollerines. A la llera del riu Congost, al seu pas per la capital vallesana, es va trobar el cadàver d’una dona en un estat de descomposició avançat i amb signes de violència.

Una persona que passejava per la zona va veure el cadàver i va trucar la policia diumenge al voltant de les sis de la tarda. Els agents que es van desplaçar al lloc dels fets van constatar que es tractava del cos sense vida d’una dona i que presentava signes de violència.

Actualment, els Mossos de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies de la mort.

La troballa va coincidir amb les fortes pluges que va patir la ciutat i, en un primer moment, es va plantejar si el cas podria estar relacionat amb aquesta situació meteorològica. Però la hipòtesi perdria força si es confirmés que la dona portaria morta entre quatre i sis setmanes, tal com va avançar El 9 Nou.

Per la seva part, els Mossos d’Esquadra han explicat a Línia Vallès que el succés es troba sota secret d’investigació i que “encara és massa aviat per determinar les causes exactes de la mort”. Una altra de les incògnites que encara es desconeix és la identitat de la dona. Segons Món Terrassa, els indicis apuntarien a una veïna de Terrassa que va desaparèixer el passat dia 7 d’agost.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram