Los Mojinos Escozíos donarà el tret de sortida al programa demà amb la lectura del pregó. Foto: Mojinos Escozíos

La Llagosta acomiada l’estiu amb la celebració de la seva Festa Major. Tot i que els ciutadans ja han gaudit aquesta setmana d’activitats prèvies al programa oficial, els actes principals començaran demà i s’allargaran fins al pròxim dimarts.

El tradicional torneig de dòmino encetarà la jornada de demà al bar El Parque a partir de les deu del matí i continuarà amb l’espectacle de la Pubilleta i l’Hereu al carrer de l’Estació. A la tarda, a dos quarts de vuit, arrencarà una cercavila que comptarà amb la participació dels Gegants locals.

La destinació final de l’animació serà l’Ajuntament, on a partir de les nou de la nit es podrà escoltar el pregó que donarà el tret de sortida oficial a la Festa Major d’enguany. En aquesta ocasió, els membres del grup Los Mojinos Escozíos seran els encarregats de pronunciar un discurs que promet no deixar indiferent ningú.

Tot seguit, el correfoc agafarà el relleu de la programació amb un espectacle que establirà com a punt de sortida el carrer de l’Estació. A la nit, es podrà gaudir d’un espectacle d’humor a la plaça d’Antoni Baqué i, a partir de dos quars de dotze, començarà la revetlla musical al Centre Cultural amb Los Mojinos Escozíos i DJ Dr. Remoto.

La festa continuarà diumenge, 9 de setembre, amb una animació familiar que la companyia El Replà oferirà a la plaça d’Antoni Baqué. El públic infantil també serà el protagonista de la tarda amb l’organització de diferents propostes lúdiques al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

De manera paral·lela, la gent gran podrà assistir al ball del Casal d’Avis a la plaça d’Antoni Baqué. Finalment, el grup de versions Los 80 principales s’encarregarà de cloure la nit a l’espai de concerts.

ACTIVITATS INFANTILS
Una de les activitats més esperades pels més petits arribarà dilluns, 10 de setembre, amb la instal·lació d’inflables al carrer de l’Estació a partir de les dotze del migdia. Després de dinar, els més atrevits podran gaudir d’un tobogan aquàtic que s’ubicarà al carrer de Nicolás Longarón. La jornada es completarà amb altres propostes com ara un concurs de truites, un espectacle de ball en línia o la representació de la comèdia teatral Spot. A dos quarts d’onze de la nit, el Parc Popular acollirà la tercera edició de la Retro Party amb l’objectiu de retre homenatge a les cançons de música electrònica més escoltades durant els anys 90. D’altra banda, el Centre Cultural oferirà una alternativa musical amb el rock com a protagonista.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram