Imatge virtual del futur camp de futbol de Palou. Foto: Ajuntament

La construcció del camp de futbol a la zona de Palou es torna a posposar per segona vegada. L’Ajuntament va anunciar durant el darrer Ple que el projecte, previst per a finals de 2017, està aturat fins que la Generalitat aprovi els permisos urbanístics i mediambientals pertinents.

D’aquesta manera, els 617.000 euros que s’havien reservat per a l’inici dels treballs i el milió d’euros que la Diputació de Barcelona havia concedit per fer realitat el nou camp de futbol es destinaran a altres actuacions de millora de la ciutat, com les que afecten la vorera sud del carrer Francesc Ribas, el pati de l’escola Pereanton o el parc mòbil de la cavalcada dels reis d’Orient.

Aquesta acció suposa una segona aturada del projecte però, tot i això, el consistori va afirmar en declaracions a VOTV que segueix vigent la idea de construir l’equipament esportiu a Palou.

Per la seva part, la Crida per Granollers CUP va celebrar la notícia i va demanar la suspensió total del projecte. Una de les raons que al·lega el partit és “el risc que suposa en un àmbit natural l’increment de la mobilitat i de la freqüentació humana”. Però el principal motiu de la seva reivindicació és que “tot i que no es fa esment en l’expedient emès per l’Ajuntament de Granollers, el terreny on es vol ubicar el camp de futbol està ubicat en zona d’elevat risc químic”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram