La consellera de Justícia, Ester Capella, va visitar Mollet. Foto: Generalitat

Ja és oficial. Els jutjats de Mollet es traslladaran a Can Fàbregas i obriran les seves portes l’estiu de l’any que ve. Així ho va afirmar la consellera de Justícia, Ester Capella, aquest dilluns durant la seva visita al municipi.

Una de les novetats que tindrà el nou edifici és que permetrà agrupar en un mateix espai els jutjats i el Registre Civil, els quals actualment estan ubicats en diferents punts de la ciutat. Pel que fa a la superfície, Can Fàbregas disposarà d’uns 700 metres quadrats més que l’actual equipament.

Segons el Departament de Justícia, les noves instal·lacions oferiran uns espais “més amplis i diàfans que milloraran la confortabilitat i la seguretat dels professionals i de la ciutadania”. En aquest sentit, cal destacar que la instal·lació tindrà circuits diferenciats per protegir les víctimes i els testimonis, cosa que actualment no passa. A més, els nous jutjats seran accessibles per a persones amb problemes de mobilitat reduïda, una qüestió que era una altra de les grans reivindicacions dels professionals de la justícia de la ciutat.

Un cop es faci efectiu el trasllat del mobiliari i els equips informàtics a la nova seu, la Generalitat procedirà a tancar les dependències actuals, ja que asseguren que “no reuneixen les condicions necessàries per prestar un bon servei als ciutadans i ciutadanes”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram