L’entitat es va manifestar aquest dimecres. Foto: Taula de l’Aigua

“A què juga l’Ajuntament de Mollet?”. Aquesta va ser la pregunta que va plantejar dimecres en un acte públic la Taula de l’Aigua de Mollet, on va denunciar que “la passivitat i l’obstruccionisme del consistori estan dificultant el correcte funcionament de la comissió de seguiment del servei públic d’aigua”.

Segons Quim Pérez, portaveu de l’entitat, la dilatada espera que els demanen per aconseguir una informació o per rebre documents és el motiu principal de la seva queixa. “És una manera de funcionar que pensem que és poc transparent i que dificulta el nostre treball”, apunta.

En aquest sentit, Pérez recorda que el contracte amb la multinacional privada que gestiona l’aigua a Mollet finalitza el 2020 i que des de la Taula de l’Aigua intenten demostrar que la municipalització d’aquest servei és la millor opció per al municipi, però necessiten la implicació de l’Ajuntament. “Qualsevol tràmit es dilata en el temps sense cap justificació impedint una autèntica, real i democràtica participació ciutadana en aquest procés, convertint-la en un postureig inversemblant de la mateixa”, conclou.

Per la seva part, el govern municipal ha lamentat en un comunicat la denúncia de “manca d’informació i transparència” per part de l’entitat i ha assegurat que s’han reunit amb la Taula de l’Aigua dos cops aquest any per determinar la millor fórmula per a la gestió de l’aigua a la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram