L’Ajuntament va fer l’enquesta a principis d’any. Foto: Google Maps

Els veïns de Martorelles valoren la tranquil·litat, la neteja i la seguretat del municipi però troben a faltar serveis i participació. Són algunes de les conclusions que s’extreuen de l’enquesta que l’Ajuntament va fer entre la ciutadania a principis d’any amb l’objectiu d’elaborar el Reglament de Participació de Martorelles.

La consulta va recollir l’opinió de 559 persones, que van participar de manera presencial i a través de la pàgina web. A grans trets, la majoria dels veïns veu el municipi tranquil, net i segur però també amb pocs serveis i poc participatiu. Respecte a la comunicació amb l’Ajuntament, es conclou que els ciutadans s’informen a través de les xarxes socials, el boca-orella i el butlletí municipal El Lledoner.

Una altra dada interessant és que gran part de la població desconeix la llargada dels plens municipals perquè no hi ha anat mai, però valora molt positivament que aquests s’emetin en directe a la pàgina de Facebook del consistori. Sobre temes de participació ciutadana, els enquestats van contestar pràcticament per unanimitat que creuen important que l’Ajuntament consulti el veïnat sobre les principals polítiques i actuacions municipals a través de diferents eines com les consultes populars i les iniciatives ciutadanes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram