Vegetació a prop de la plaça Can Trullàs. Foto: Twitter (@alexsastre83)

La vegetació s’acumula a diferents punts de la ciutat com la plaça del Peix, la plaça de les Arts o el barri Tres Torres. Aquesta situació no ha passat desapercebuda per als veïns, que han utilitzat les xarxes socials per denunciar l’estat de “deixadesa” que presenten alguns parcs i zones verdes del municipi.

El portaveu del PDeCAT a Granollers, Àlex Sastre, també es va sumar a aquesta reivindicació a través de Twitter, on diumenge va compartir una fotografia on s’apreciava la vegetació a prop de la plaça Can Trullàs. El text que acompanyava la imatge deia en to irònic que “amb la selvatització dels escocells de Granollers, no descartem linx ibèric, tucans ni jaguars”.

Fonts municipals han assegurat a Línia Vallès que aquesta situació és fruit de la pluja, la qual provoca un creixement més ràpid de les plantes. Però en tot cas, afirmen que s’està fent el manteniment habitual en aquest àmbit i també puntualitzen que a certes zones es deixa créixer la vegetació per fomentar la biodiversitat.

Per la seva banda, Sastre considera que el servei de jardineria hauria de preveure aquest problema perquè “atorga una imatge de deixadesa a la ciutat”. A més, afegeix que no es tracta d’un tema puntual “perquè fa temps que algunes places com la de Puig de les Forques presenten una manca de manteniment accentuada”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram