La periodista dirigeix i presenta ‘Equipo de Investigación’. Foto: Ajuntament

T’atreveixes a parlar de salut mental? Aquest és el repte que proposarà la periodista Glòria Serra als granollerins amb una conferència que donarà visibilitat a les persones que pateixen algun trastorn mental. La Llibreria la Gralla acollirà la xerrada el pròxim 11 de juny a partir de les set de la tarda.

La presentadora i directora del programa Equipo de Investigación de la Sexta no és especialista en salut mental però transmetrà la seva experiència com a persona que ha patit l’estigma d’aquesta malaltia en el seu entorn. La periodista posarà l’accent en la soledat que genera qualsevol trastorn mental, un problema que pateix una de cada quatre persones al llarg de la seva vida.

PLA LOCAL
La Taula de Salut Mental de Granollers organitza aquesta activitat, que s’emmarca dins de les accions que impulsa el Pla Local Antiestigma per lluitar contra la marginació per raó de salut mental. Durant el passat mes d’abril, el Ple municipal va aprovar l’adhesió a aquest document que van redactar diferents col·lectius de persones afectades per trastorns mentals, familiars i serveis assistencials. El seu objectiu és canviar actituds i comportaments en relació a aquestes persones amb la finalitat de millorar els indicadors d’inclusió social en aquest àmbit.

Glòria Serra és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i treballa en diferents mitjans de comunicació des de fa més de 30 anys. Va iniciar la seva carrera professional als informatius de Ràdio Barcelona (Cadena SER). En l’àmbit televisiu, va començar a TVE Catalunya i entre el 1999 i el 2001 va copresentar, al costat de Josep Cuní, el debat L’aventura quotidiana de Televisió de Catalunya.

Des del 2011 dirigeix i presenta el programa Equipo de Investigación de la Sexta. Aquest espai televisiu analitza al detall una temàtica d’actualitat i entrevista els principals personatges de la trama.

A més, Serra compagina aquesta tasca amb la participació en tertúlies radiofòniques com El Món a RAC1.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram