La PAH de Mollet va ocupar un caixer la setmana passda. Foto: PAH

La PAH de Mollet va ocupar la setmana passada una oficina del BBVA durant 24 hores per ajudar una família del municipi que reclamava un lloguer social. I sembla que l’acció ha donat el seus fruits perquè després de tres anys d’espera, el banc s’ha compromès a negociar amb les parts implicades per solucionar la seva situació.

La família afectada està formada per cinc membres: dues persones grans, la filla d’aquest matrimoni i els seus dos fills petits. “Van perdre la seva casa i es van veure obligats a ocupar-ne una que el BBVA tenia buida”, explica Fernando, membre de la PAH de Mollet.

Ja fa tres anys d’aquesta situació i, durant aquest temps, la família ha intentat arribar a un acord amb el banc per evitar l’ocupació il·legal de l’habitatge i pactar un lloguer social. Però, segons apunta Fernando, tots els intents han sigut en va i, per aquest motiu, van decidir anar més enllà i manifestar-se a la oficina del BBVA. “Mai no ens mostrem satisfets fins que no veiem que les paraules es converteixen en realitat, però és veritat que gràcies a aquesta protesta s’ha obert una via de negociació que abans no existia i és una molt bona notícia”, expressa Fernando.

De totes maneres, el membre de la PAH de Mollet assegura que, si finalment no s’arriba a un acord, intensificaran les seves accions per reivindicar el dret a l’habitatge de tots els ciutadans.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram