La fira va començar dissabte passat. Foto: Twitter (@MireiaDMollet)

Mollet és Fira ofereix aquest cap de setmana la segona part de la seva programació amb la qualitat de vida i el comerç com a protagonistes. Desenes de parades d’expositors i activitats per a tots els públics envairan demà i diumenge el parc de les Pruneres i la rambla de Balmes.

La jornada de dissabte començarà amb força al matí amb diferents activitats, com un taller de maquillatge i un curs de ball. A la tarda, prendran el relleu altres propostes, com xerrades sobre salut, una exhibició de ioga i una activitat solidària on es tallaran cabells per a l’Associació Contra el Càncer. La desfilada de moda a càrrec de firmes locals serà l’encarregada de tancar la celebració juntament amb una actuació musical i una activitat que proposarà l’observació del cel amb telescopi.

DIUMENGE FRENÈTIC
L’endemà, Mollet és Fira tornarà a obrir les seves parades per sorprendre un dia més els visitants amb una programació variada que seguirà la mateixa temàtica de la jornada anterior. D’aquesta manera es podran realitzar cursos dinàmics de zumba, taekwondo i break dance, així com altres activitats menys mogudes com un taller de libèl·lules o conferències sobre aerodinàmica. El punt final de Mollet és Fira el posarà el sorteig dels premis que s’emportaran els visitants més afortunats d’aquesta edició i, finalment, es podrà gaudir d’una exhibició de ball.

Alguns dels comerços que participaran en la fira són Abacus, Alma Nails, Perruqueria i Estètica Checa, Ca n’Arimon, Bionia Ecomollet, Fina Labors, Oriflame Cosmètics, Cenre Dietètic i Herboristeria Teresa Pons i Edukid School, entre d’altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram