El membre del CDR de Parets, Joan Folguera. Foto: Twiter (@jfolguera)

“He viscut una situació de violència extrema per defensar els meus ideals”. Així relata l’exregidor per ICV i membre del CDR de Parets, Joan Folguera, l’atac que, segons ell, va patir per part d’un veí de la seva finca, malgrat que el presumpte agressor nega els fets i diu que hi ha testimonis que ratifiquen la seva versió.

Els fets haurien tingut lloc dilluns, quan Folguera va sortir al pati comú de la finca, on el gos del seu veí l’hauria mossegat a la cama. L’exregidor es va dirigir al seu propietari i, aquest, sempre segons relata Folguera, va començar un atac verbal amb frases com “Feia temps que et tenia ganes” o “Catalunya és Espanya”. Finalment, segons Folguera, la situació va anar més enllà i va rebre un cop de puny que va intentar esquivar cobrint-se la cara amb la mà.

“Mai no ha acabat de pair que tingui la bandera independentista al meu balcó i ja m’havia expressat en alguna ocasió el seu malestar amb la meva ideologia”, explica Folguera a Línia Vallès. Després de la presumpta agressió, el membre del CDR va anar a l’Hospital de Mollet i va denunciar els fets a la policia.

Per la seva part, el presumpte agressor va declarar hores després a Som Parets que les acusacions són falses i que també ha interposat una denúncia. Segons l’home, es tracta “d’un conflicte veïnal que Folguera ha volgut portar al terreny polític”. Respecte als fets, reconeix que el seu gos va increpar l’exregidor, però diu que no el va arribar a mossegar i que li va demanar disculpes. A més, el veí nega que l’agredís i assegura que hi ha testimonis que poden corroborar la seva versió.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram