Una de les últimes manifestacions dels veïns. Foto: Integració Ronda Sud

Dur revés per als defensors del soterrament de la Ronda Sud. El director d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores, va reiterar la setmana passada que no es planteja soterrar aquesta via durant una reunió que va aplegar els integrants de la plataforma veïnal Integració Ronda Sud i membres del govern municipal.

Segons l’associació, la trobada va servir per exposar els objectius principals de la plataforma, com el soterrament de la Ronda Sud. “Ens va comentar que declinaven aquesta acció per motius econòmics”, concreta la portaveu d’Integració Ronda Sud, Alicia Garcia. Una altra de les reivindicacions que es va debatre va ser l’aixecament de l’AP-7 per alliberar el trànsit d’aquesta via. “Flores va posar en dubte que aquesta mesura fos efectiva i es va comprometre a realitzar un estudi de mobilitat per establir conclusions sobre el tema”, afegeix.

A més, la Generalitat va anunciar que portarà a terme una anàlisi per valorar la possibilitat de pintar els passos de vianants i de modificar el temps d’espera dels semàfors per donar preferència als vianants.

Integració Ronda Sud valora positivament la reunió, que es repetirà d’aquí a un mes, però lamenta que no n’hagi sortit cap compromís en ferm. Per aquest motiu, els seus membres continuaran organitzant mobilitzacions periòdiques, com els talls parcials a la Ronda Sud i les bicicletades.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram