Vuit de les 27 possibles combinacions de resultats classificarien el BMG per a la Champions. Foto: ASOBAL

La ràdio o el telèfon mòbil seran una eina imprescindible per viure la darrera jornada de l’ASOBAL per als aficionats del BM Granollers. I és que l’equip d’Antonio Rama es jugarà, demà a partir de les cinc de la tarda, la possibilitat de convertir en encara millor una temporada notable: amb un possible subcampionat i la classificació per a la Lliga de Campions.

I és que amb el bitllet europeu certificat des de fa setmanes, els granollerins tenen l’oportunitat de tornar a la màxima competició continental i, per fer-ho, necessiten guanyar o empatar contra el BM Guadalajara i esperar un mal resultat de l’Ademar de Lleó. De fet, vuit de les 27 combinacions de resultats possibles dels tres equips que aspiren al segon lloc (els lleonesos, el BMG i el Logroño) farien que els de Rama es passegessin, el curs que ve, pels principals escenaris de l’handbol del continent. De fet, qualsevol combinació de victòria del BMG i derrota de l’Ademar confirmaria el sorpasso dels granollerins, que fins i tot podria donar-se amb un empat i amb una derrota (una possibilitat, aquesta, molt més remota).

Els lleonesos, però, tenen les matemàtiques de la seva banda, ja que en 17 dels possibles escenaris serien segons. L’Ademar visitarà l’Atlético Valladolid.

Per últim, el Logroño és qui arriba a aquesta última jornada amb menys opcions; només dues combinacions donen el passaport de la Champions a l’equip de la capital de la Rioja (totes dues l’obliguen a guanyar), que jugarà a casa contra el Benidorm.

Passi el que passi, el Palau d’Esports mostrarà una gran entrada en el darrer partit de la temporada de l’equip i en el que serà, aquest cop sí, el comiat definitiu d’Álvaro Ferrer. L’últim partit del curs, però, serà la Supercopa de Catalunya, que es jugarà dimecres que ve a Agramunt.

VIATGE A CASTELLA
Per la seva banda, el sènior femení afrontarà, demà a les vuit del vespre, l’últim desplaçament de la temporada, el partit corresponent a la penúltima jornada de la Divisió d’Honor.

Les de Robert Cuesta jugaran a la pista de l’Aula Cultural de Valladolid (el cinquè classificat) i tancaran la temporada d’aquí a vuit dies al Palau d’Esports, contra el Mecalia Atlético Guardés.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram