L’alè del Palau d’Esports serà vital en l’intent de remuntada. Foto: Xavier Solanas / BMG

Demà passat, a partir de les vuit del vespre, el BM Granollers jugarà un partit contra dos rivals: el Saint Raphaël Var i la història. La derrota que l’equip va patir la setmana passada a França (37-23) obliga a una proesa per classificar-se per a la Final Four de la Copa EHF de Magdeburg.

El somni de la remuntada implica diversos factors: en primer lloc, creure que és possible, però un cop aquesta barrera psicològica desapareixi (hi ha exemples recents en altres esports), els d’Antonio Rama hauran de completar 60 minuts molt diferents als que van protagonitzar en aquesta ciutat de la Costa Blava. Un altre aspecte imprescindible de cara al partit de tornada serà l’afició, que ja ha estat convocada per omplir el Palau d’Esports, i que respondrà, fent que el feu granollerí presenti l’aspecte de les nits més grans. I, per últim, també caldrà que els francesos no tornin a tenir l’encert que van exhibir, especialment a la segona meitat. Els francesos, a més, van saber neutralitzar l’ofensiva granollerina durant gairebé els 60 minuts de l’anada.

EL FEMENÍ VISITA LES CANÀRIES
Per la seva banda, el primer equip femení també haurà d’afrontar un partit molt dur, en el seu cas de la lliga, amb el desplaçament més llarg de la temporada, a Telde, a la pista del Rocasa Gran Canària, una de les tres colíders de la Divisió d’Honor femenina juntament amb el Bera Bera i l’Atlético Guardés.

Les jugadores de Robert Cuesta van aprofitar el darrer cap de setmana per carregar piles (no hi va haver lliga) i agafar embranzida per a aquesta recta final de la lliga.

En la darrera jornada, l’equip va fer un gran partit però va perdre contra el Bera Bera.

RECORDANT LA FIGURA DE ‘FARI’
Per altra banda, aquesta mateixa tarda es farà un nou acte en record d’Albert López Fari. Aquest record serà la inauguració d’un grafiti a l’espai de musculació que porta el seu nom. Els alumnes de segon de Batxillerat l’INS Celestí Bellera són els autors d’aquesta pintura.

El BMG necessita una proesa per remuntar el Saint Raphaël
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram