Un dels pisos que ofereix el Banc Sabadell. Foto: PAH de Mollet

Brutícia acumulada, falta de subministraments i humitats. Aquest és l’estat que, segons explica la PAH de Mollet a Línia Vallès, presenten els habitatges que el Banc Sabadell ofereix a quatre famílies del municipi a canvi d’un lloguer social com a solució al seu desnonament.

“Són pisos infrahumans. Dubto molt que compleixin les normes d’habitabilitat”. Qui parla és Fernando Vázquez, membre de la PAH de Mollet, una entitat que fa més d’un any que lluita per resoldre aquesta situació. “Porten massa temps enganyant les famílies, que són mares amb fills i persones amb minusvalidesa psíquica”, afirma Vázquez.

Segons la plataforma, el Banc Sabadell es va comprometre a reallotjar les famílies en altres habitatges a canvi d’un lloguer social, però aviat s’executarà l’ordre de desnonament i encara no han rebut propostes “amb cara i ulls”. “Hem demanat que arreglin els pisos o que proposin altres habitatges, però no hem tingut cap resposta”, comenta Vázquez. En aquest sentit, opina que “és un problema del sistema, no de les famílies”. “L’Ajuntament hauria de buscar una solució, però mira cap a una altra banda”, afegeix.

Línia Vallès s’ha posat en contacte amb el consistori, des d’on diuen que no tenien constància d’aquesta problemàtica.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram