La cabanya estava ubicada al costat de l’N-152. Foto: Arxiu

El cas de l’home que va morir calcinat en una cabanya ubicada al costat de l’N-152 i de la riera de Caldes sembla que es va esclarint. De moment no hi ha informacions oficials, però tot sembla apuntar que un veí de Santa Perpètua podria ser el presumpte autor de la mort de Juan Pita Martínez.

Segons va avançar el passat dilluns a la nit Crónica Global, la policia busca J.C., un jove de 27 anys i veí de Santa Perpètua, davant la sospita de la seva presumpta implicació en l’assassinat de Juan Pita, que era el seu exsogre.

El programa AR de Telecinco també es va fer ressò d’aquesta notícia i el passat dimarts va explicar que la filla de Juan Pita hauria rebut un missatge del sospitós on deia literalment “Si me dejas voy a matar a tu padre”. L’espai televisiu va parlar amb el germà de la víctima, que va afirmar que mentre el presumpte assassí hauria comès el crim, hauria anat relatant l’escena a la seva exparella a través de WhatsApp. Segons AR, la família de Juan Pita i en especial la seva filla, una noia de 22 anys i mare d’una nena, compten amb escolta policial.

El programa dirigit per Ana Rosa Quintana va descriure el sospitós del crim, que actualment està en parador desconegut, com a membre d’un clan gitano relacionat amb el tràfic de marihuana.

Línia Vallès s’ha posat en contacte amb Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Nord per confirmar aquestes informacions, des d’on s’han limitat a dir que la investigació encara està oberta i que el que s’està divulgant sobre el cas no ha sortit del seu departament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram