Les jugadores, eufòriques alçant la copa de campiones. Foto: FCF

El gol de la seva vida. Una diana de Sonia Blanco, del CD la Concòrdia, va servir perquè la selecció sub21 de futbol sala es convertís en campiona d’Espanya a Salou diumenge passat. Catalunya va derrotar la Regió de Múrcia (3-2) en la final.

El gol decisiu de la jugadora ripolletenca va arribar quan només faltaven sis segons perquè s’acabés la segona part de la prórroga, de manera que va evitar que el matx s’hagués de decidir des del punt de penal.

Noelia Montoro va avançar les murcianes quan només s’havien jugat quatre minuts, i en la primera meitat ja no es bellugaria el marcador. Laura Oliva, del Penya Esplugues, va restablir l’empat poc després de la represa, però les murcianes van tornar a prendre la iniciativa al minut 35. Una altra jugadora espluguina, Marta de los Riscos, va forçar el temps extra i en els últims instants del segon temps de la pròrroga, amb l’equip de Clàudia Pons jugant de cinc, Blanco va desviar un xut llunyà per superar la portera murciana. Els sis segons restants es van fer eterns, però per sort Catalunya va poder aixecar una copa que premia la bona feina de l’equip i el cos tècnic.

TORNA LA LLIGA
Ara, però, toca tornar a pensar en la lliga. El CD la Concòrdia tornarà a jugar al CEM El Turó (demà a les cinc de la tarda) i rebrà la visita de l’onzè classificat, l’AECS l’Hospitalet.