Ferrer seguirà fins que s’acabi la temporada. Foto: Xavi Solanas / BMG

Ja està confirmat. Dimarts passat el BM Granollers va anunciar oficialment que Álvaro Ferrer i Pep Reixach continuaran formant part de la disciplina del primer equip. El central, que havia penjat les botes al juny i volia dedicar-se a la seva activitat com a regidor d’Esports, continuarà a disposició d’Antonio Rama fins que s’acabi la temporada, mentre que l’extrem de Celrà ajudarà l’equip a substituir Adrià Cumplido i Mamadou Gassama (que continua recuperant-se de la lesió) i es mantindrà en la dinàmica del primer equip fins a finals del mes de febrer.

Amb la lliga ASOBAL aturada esperant la disputa de l’Europeu, l’equip va tornar a la feina ahir, quan va jugar un partit contra la selecció de Tunísia al Palau d’Esports (quan ja s’havia tancat aquesta edició de Línia Vallès) i el seu pròxim compromís serà el diumenge de la setmana que ve amb un nou partit amistós, en aquest cas contra una selecció de jugadors catalans.

TORNA LA LLIGA LOTERÍAS
I mentre l’activitat pel que fa al sènior masculí és pràcticament nul·la, el sènior femení es prepara per tornar a la competició oficial. Les jugadores de Robert Cuesta, que no competeixen en la Liga Loterías des de fa gairebé dos mesos, començaran el 2018 competitiu demà a les cinc de la tarda, quan rebran la visita del Rincón Fertilidad de Màlaga. Les andaluses sumen 12 punts, dos més que les granollerines.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram