En aquest solar es construirà la nova Policlínica. Foto: Google Maps

La nova Policlínica de Granollers ha fet un pas més per ser una realitat. Una realitat que podria arribar abans de l’any 2020 després que la Generalitat hagi adjudicat les obres per a la construcció del nou centre de salut a l’UTE (Unió Temporal d’Empreses) que integra les societats Agefred, SL i Copisa Constructora Pirenaica, SA. El contracte preveu que es comenci a treballar el gener del 2018 i que l’obra tingui un termini d’execució d’uns 22 mesos. Tot plegat, amb un pressupost d’uns 11,68 milions d’euros.

La Policlínica hauria de servir per millorar l’oferta sanitària de la ciutat i per descongestionar les urgències dels Centres d’Atenció Primària (CAP) i l’Hospital de Granollers. L’alcalde, Josep Mayoral, explicava que el centre tindrà “un espai dedicat a l’assistència sexual i reproductiva amb visió comarcal, sis quiròfans per a operacions ambulatòries i que no requereixin hospitalització i una altra planta per atendre els pacients”.

15 ANYS SENSE POLICLÍNICA
Aquesta construcció és, com deia Mayoral, un pas molt important per a un projecte iniciat fa 15 anys, quan l’antiga Policlínica va deixar de rebre subvencions com a concertada. Per això, el centre va fer fallida. Tanmateix, la Generalitat, que el va intervenir, es va comprometre a construir un equipament sanitari al solar on hi havia l’antiga Policlínica.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram