L’equip va estar a punt d’obtenir un gran resultat a Lleó. Foto: BMG

El camí europeu ja està establert. Ahir a les 11 del matí, el BM Granollers va conèixer els seus tres rivals en la fase de grups de la Copa EHF. Els d’Antonio Rama van quedar enquadrats al grup D de la segona màxima competició continental i hauran de viatjar a França, Suïssa i Polònia per buscar la classificació per als quarts de final de la competició.

Chambery, Wacker Thun i Azoty-Pulawy seran els tres rivals del BMG en aquest tram de l’EHF, que començarà a disputar-se durant el cap de setmana del 10 i l’11 de febrer de l’any que ve i que arribarà a la seva fi, després de sis jornades, durant el cap de setmana del 31 de març i l’1 d’abril. Els dos primers classificats de cadascun dels quatre grups accediran a la fase de quarts, on es concediran els bitllets per a la Final Four, que es disputarà els dies 19 i 20 de maig del 2018.

DERROTA PER LA MÍNIMA
Esportivament, l’equip va estar a punt de trencar la seva mala ratxa particular a Lleó abans-d’ahir, però va tornar a perdre contra l’Ademar (32-31). De fet, i després d’un xoc entre iguals, quan només faltaven dos minuts per al final, els de Rama guanyaven (30-31). L’handbol, però, va ser cruel amb els granollerins, ja que Resina va fallar un penal quan faltaven 20 segons per al final i els lleonesos, amb un llançament sobre la botzina, van marcar el gol del triomf.