Una imatge actual del traçat. Foto: Circuit

Dimarts passat es va conèixer que, un any més, el Circuit ha tornat a rebre l’acreditació de nivell Excel·lència que atorga el programa de sostenibilitat de la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA). D’aquesta manera, l’ens que gestiona algunes de les principals competicions automobilístiques del moment torna a reconèixer l’aposta del Circuit per la implicació mediambiental pionera al món de l’esport i dels circuits, després de tres anys amb aquest reconeixement.

Ja fa dos anys que el traçat vallesà es va convertir en el primer circuit del món que va rebre l’acreditació de nivell Excel·lència del programa de sostenibilitat de la FIA, una iniciativa que persegueix millorar la sostenibilitat de tots els aspectes que envolten els esports de motor alhora que promou diferents iniciatives per fer-ho possible.

Amb aquest reconeixement, la FIA certifica que la direcció del Circuit té “un compromís a llarg termini amb operacions mediambientals sostenibles”, com el consum responsable de recursos, una mobilitat sostenible fomentant el transportpúblic, el vehicle elèctric i la bicicleta o el manteniment dels espais verds, entre molts altres. Totes aquestes accions han servit perquè el traçat hagi rebut més reconeixements en aquest àmbit, com els que lliura la Federació Internacional de Motociclisme o algun reconeixement de la Federació espanyola d’automobilisme.

El president del Circuit, Vicenç Aguilera, considera que és “tot un honor” rebre aquesta distinció que els acredita com una de les pistes més sostenibles del món i assegura que en el futur destinaran esforç i recursos per “seguir treballant per millorar i créixer en aquest àmbit”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram