Presentació del conveni per les clàusules abusives. Foto: Diputació

El Col·legi d’Advocats de Granollers (ICAVOR) i la Diputació de Barcelona han arribat a un acord aquesta setmana per assessorar, de manera gratuïta, els consumidors afectats per les clàusules abusives en contractes hipotecaris. El degà d’ICAVOR, Josep Medina, i la vicepresidenta quarta de la Diputació de Barcelona, Meritxell Budó, van signar el conveni dimarts a la seu del Col·legi d’Advocats, a Granollers.

Amb aquesta col·laboració proporcionaran “atenció personalitzada i gratuïta als consumidors del Vallès Oriental en relació als litigis amb entitats financeres per la inclusió de clàusules abusives en contractes hipotecaris, com ara les clàusules terra”, tal com expliquen des del Col·legi d’Advocats. Budó, de la Diputació de Barcelona, va assegurar que estan duent a terme “des de fa mesos accions de suport davant d’aquesta problemàtica”, amb la intenció de conscienciar la ciutadania, formar els tècnics i assessorar les persones que ho necessitin.

ICAVOR enviarà “advocats especialitzats a les dependències dels Serveis Públics de Consum” d’una quinzena d’ajuntaments de la comarca, entre els quals els de Mollet, Parets, Sant Fost, Montornès, Montmeló o La Llagosta, a més del de Granollers. En aquests municipis, a les dates i hores previstes i amb visita concertada, s’oferirà una atenció individualitzada i gratuïta a les consultes dels consumidors.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram