Un moment del darrer partit de l’equip. Foto: BMG

La primera aturada de seseleccions internacionals arriba en un bon moment per al BM Granollers. I és que si en lloc de ser una pausa la competició s’acabés avui, els d’Antonio Rama aconseguirien la ‘medalla de bronze’, ja que l’equip ocupa la tercera posició amb nou punts, només per darrere dels intractables Barça i Helvetia Anaitasuna, els dos únics equips que han sumat els 14 punts que s’han disputat.

Aquests nou punts, però, podrien ser 10 si l’equip hagués aconseguit derrotar el Liberbank Ciudad Encantada de Conca en el darrer partit d’aquest tram de lliga que es va jugar al Palau d’Esports (30-30). Granollerins i manxecs van jugar un dels millors partits de la jornada, una col·lisió entre rivals directes que no va decebre ningú i que es va mantenir molt equilibrat durant bona part de la primera meitat. La recta final del primer temps va coincidir amb els millors minuts del BMG, que va marxar al descans guanyant per tres (15-12).

Els granollerins van mantenir la seva producció ofensiva després de passar pels vestidors, però de seguida els visitants van restablir l’empat al marcador. Cap a la meitat del segon temps, però, el Fraikin havia tornat a aconseguir una renda de dos gols, que els de Conca van neutralitzar novament. La jugada decisiva va ser un penal a favor dels visitants quan només faltaven cinc segons per al final del matx. L’exblaugrana Xavi Castro no va perdonar i va fer que els equips es repartissin els punts.

Els de Rama gaudeixen ara d’uns dies de desconnexió, per la disputa d’aquests partits internacionals. Tres dels jugadors del primer equip, Adrià Figueras, Jorge Silva i César Almeida s’han incorporat a les disciplines dels combinats d’Espanya, Portugal i Brasil, respectivament.

Aprofitant aquesta aturada, el club ha aprofitat per fer una activitat en el marc del projecte Handball 4 Dual Careers (H4DC). Marc García, Xavi O’Callaghan i Raúl Campos van explicar les seves experiències combinant l’esport i la seva carrera professional.

LA LLIGA FEMENINA NO S’ATURA
L’ASOBAL es pren ara uns dies de descans, però al Palau d’Esports l’activitat no s’acaba. De fet, demà a les cinc de la tarda el sènior femení voldrà aturar la mala dinàmica de les darreres jornades rebent la visita del Balonmano Castelló. Les de la Plana són penúltimes i només sumen dos punts.

Aquest, però, no serà l’únic partit que el conjunt de Robert Cuesta haurà de jugar en els pròxims dies. I és que aprofitant que el dia 1 de novembre és festiu (Tots Sants), es jugarà una ronda de la Copa de la Reina. Les granollerines viatjaran fins a la Comunitat de Madrid per jugar contra les segones classificades del grup D de la Divisió de Plata, el Balonmano Alcobendas.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram