Amazon ja està en marxa al polígon de Martorelles. Foto: Línia Vallès

La multinacional Amazon ha iniciat l’activitat al polígon de Martorelles aquest mes d’octubre amb gairebé 200 treballadors, més de la meitat dels quals pertanyen a la borsa de feina de l’Ajuntament del municipi, el Servei d’Ocupació de Martorelles.

L’Ajuntament ha dit que el procés de selecció, que va començar el passat mes de març i encara no ha finalitzat, “s’ha dut a terme per dues empreses de treball temporal i la col·laboració de l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Martorelles”. També ha explicat que el perfil dels treballadors contractats “és de mossos de magatzem o associates, tal com l’empresa els anomena”. De fet, el regidor de promoció econòmica, Octavi Mill, es va mostrar molt satisfet per la xifra de treballadors de Martorelles: “Ha superat les expectatives fixades a l’inici amb escreix. Podem estar orgullosos de la feina feta”.

Tot i els dos centenars de treballadors amb què compta l’empresa Amazon a Martorelles, l’objectiu del gegant del comerç electrònic és tenir 600 persones treballant al municipi d’aquí a tres anys. La incorporació de nous treballadors es farà de forma esglaonada i gradual des d’aquest mes d’octubre.

La planta va començar a construir-se a principis d’any i ocupa quatre naus de l’anomenat Martorelles Logistik Park, cosa que vol dir 30.000 metres quadrats. L’alcalde Marc Candela ja va dir en la presentació del projecte que l’arribada d’Amazon faria “que el percentatge d’ocupació del polígon sigui del 90%”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram