El nou centre es construirà darrere l’Ajuntament. Foto: Ajuntament

La Llagosta ja és més a prop de tenir el nou ambulatori després que divendres passat es conegués que la conselleria de Territori i Sostenibilitat, amb el conseller Josep Rull al capdavant, ja ha aprovat definitivament la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana per a la construcció d’aquest nou equipament sanitari.

La notícia arriba després que l’Ajuntament havia aprovat provisionalment aquesta variació del pla urbanístic durant el ple del passat 26 de juny. Així doncs, el consistori cedirà, en una sessió plenària, els terrenys per tal que el Departament de Salut pugui encarregar el projecte i l’execució de les obres.

AL CENTRE DEL POBLE
El nou ambulatori, que ha de substituir l’actual que hi ha al Parc Popular, estarà ubicat al centre del municipi. Concretament, ocuparà una part dels terrenys situats darrere de l’edifici de l’Ajuntament, a la plaça Antoni Baqué, entre els carrers del Mercat i de Jaume Balmes i l’avinguda de l’Onze de Setembre. El nou ambulatori tindrà una superfície de 1.700 metres quadrats, que estaran distribuïts entre una planta baixa i un primer pis. El nou equipament permetrà que es faci un salt qualitatiu endavant, ja que l’actual no arriba als 1.000 metres quadrats.

D’altra banda, està previst que l’Ajuntament demani a la Generalitat que li cedeixi l’edifici on hi ha l’actual ambulatori. Com que quedarà en desús, la intenció de l’Ajuntament és convertir l’edifici en un nou equipament municipal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram