L’estació de Granollers Centre continua generant polèmica. Foto: Arxiu

La plataforma Stop Discriminació estació Granollers-Centre no es rendeix. De fet, aquesta setmana ha aixecat el to per aconseguir que s’habiliti un pas a nivell a l’estació per garantir l’accessibilitat de tothom. “Estem explorant la possibilitat d’exercir el dret a denunciar aquesta injustícia davant els tribunals corresponents”, ha advertit en un comunicat on lamenta que no s’estan obtenint respostes.

L’advertència de la plataforma es basa en “els greus problemes que estan patint una part dels milers de persones que fan ús del tren diàriament”. I és que, tal com remarquen des d’Stop Discriminació, “encara no funcionen els ascensors promesos”. Per tant, tot i que s’ha obert l’accés subterrani, “continuen estant-ne excloses totes les persones que tenen mobilitat reduïda, a les quals es recomana utilitzar l’estació de Les Franqueses”.

Malgrat la urgència del cas per facilitar l’accés a l’estació a tothom, la plataforma diu que “a hores d’ara no hi ha data fixada per l’entrada en funcionament dels ascensors” i que, fins i tot, “es preveu que les obres s’allarguin unes setmanes més”. Davant d’aquesta situació, Stop Discriminació torna a exigir “l’obertura del pas a nivell de via, amb la dotació del personal de seguretat corresponent, per facilitar que tothom pugui fer ús dels serveis ferroviaris en igualtat de condicions”, i no descarta noves mobilitzacions per aconseguir fer realitat aquesta demanda.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram