Las Divinas presentaran la gala juntament amb Pep Planas. Foto: Escena grAn

El Teatre Auditori de Granollers acollirà demà dissabte a les nou del vespre la gala de la nova temporada d’Escena grAn.

Una gala que presentaran l’actor Pep Planas i el grup Las Divinas. Planas va aparèixer a sèries televisives de TV3 com Sagrada Família, Ventdelplà o El Cor de la Ciutat. I Las Divinas són un trio artístic format per Carla Móra, Irene Ruiz i Marta Móra, especialitzat en els espectacles músico-teatrals basats en la música de la primera meitat del segle XX.

Els assistents gaudiran d’un show amb teatre, música i molt de ritme per passar una bona estona i descobrir la nova programació dels cinc teatres que formen part d’Escena grAn: Teatre Auditori de Granollers, Llevant Teatre, Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Casa de cultura Sant Francesc i Teatre Auditori Can Palots.

En total hi ha programats 66 espectacles fins al gener, un terç dels quals seran adreçats als infants. Escena grAn assegura que es tracta “d’una de les cartelleres més completes, variades i de qualitat del país, amb una programació equilibrada de teatre i música, que hi afegeix altres propostes d’altíssim nivell dins les disciplines de l’òpera, la dansa i el circ”.

Un dels objectius que tenen per a la temporada 2017-18 és fer espectacles accessibles i “obrir els equipaments d’Escena grAn a tothom”.

PROGRAMACIÓ DE NIVELL
Art, interpretat per Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva, serà un dels plats forts de la temporada.

Amb una escenografia minimalista, formada per un sofà i una cadira, tots tres tractaran l’amistat i el preu que té.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram