L’inici de curs dels blancs està sent irregular. Foto: ECG

Recuperar l’efectivitat de cara a porteria. Aquesta és la meta que s’ha marcat l’EC Granollers de cara a la seva visita a la UA Horta al Feliu i Codina de demà passat. I és que l’equip d’Albert Cámara només ha aconseguit marcar un gol en els darrers tres partits i espera que la visita a Barcelona de la setena jornada serveixi per recuperar l’idil·li de cara a la porteria contrària.

Els granollerins voldran ‘fer sang’ contra un equip acabat d’ascendir que està en hores baixes, que després de començar la temporada amb dues victòries seguides, ha acumulat quatre partits perduts. Tot i això, l’equip haurà de vigilar Sergi Arranz, el referent ofensiu dels de Nacho Castro, un golejador consagrat en les categories del futbol de casa nostra.

SENSE PÓLVORA
La falta de punteria va ser, una vegada més, la principal culpable que el Granollers acabés amb les mans buides el seu partit contra el Sant Andreu de diumenge passat al municipal (0-1).

Els barcelonins van ser els grans protagonistes, especialment durant la primera meitat del partit. De fet, només el pal va evitar que els de Mikel Azparren s’avancessin en els primers minuts després d’una jugada d’estratègia en un servei de falta.

Els quadribarrats, però, van aconseguir trencar el cadenat granollerí al minut 12 de la segona, gràcies a David López. El gol (i l’entrada de Riki) van revolucionar el matx i aleshores l’ECG va viure els seus millors minuts. Obeng va tenir l’ocasió més clara per empatar amb un cop de cap que un defensa andreuenc va refusar amb el braç (tothom va reclamar penal), però la darrera oportunitat del matx va ser per al visitant Josu.